Happy Homework - Voortgezet Onderwijs

Bij Happy Homework vindt u huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen uit het voortgezet onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat kinderen het maximale uit zichzelf halen. Wij bieden onze begeleiding en bijles aan op het moment dat het nodig is en zorgen voor handvatten in de toekomst. Dit doen wij zowel in kleine groepjes als individueel. Goed plannen, geconcentreerd werken en slim een toets voorbereiden zijn een onderdeel daarvan.

De kennis en vaardigheden die kinderen bij ons vervolgens opdoen leveren een leven lang profijt op! We helpen kinderen op diverse locaties en bij diverse schoolvakken of toetsen. Zo verzorgen wij huiswerkbegeleiding, bijlessen in diverse schoolvakken, rekentrainingen, etc.

Onze huiswerkbegeleidingen en bijlessen vinden plaats in onze vestigingen , maar ook op scholen en bij kinderen thuis. In ieder geval altijd op een plaats waar de kinderen het beste tot hun recht komen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt uiteraard ook de informatie op deze website nalezen en uw kind inschrijven.