Scholen gesloten: Happy Homework de uitkomst voor het geven van thuisonderwijs!

Heeft u schoolgaande kinderen en loopt u momenteel vast met het geven van thuisonderwijs, omdat u uw handen al vol heeft aan uw eigen thuiswerk? De didactische vaardigheden soms te kort schieten? Het eerder een strijd met uw kind(eren) wordt i.p.v een succesvolle en gezellige les? Of omdat u de rol van ouder en die van onderwijzer liever gescheiden houdt?


Wij hebben de oplossing: De digitale juf, meester of docent!

Voor €50,00 per week kan uw kind elke werkdag 30 minuten via Skype contact hebben met een onderwijsprofessional. Er geldt geen opzegtermijn.

De begeleiding is maatwerk. Zo kan onze docent bijvoorbeeld met uw kind de planning van de dag maken/bekijken en een start maken met alle thuiswerkopdrachten. Op deze wijze werkt uw zoon of dochter daarna zelfstandig verder. Mochten er nog vragen zijn tijdens het zelfstandig werken, dan kan uw kind via onze chatfunctie de vragen stellen. De vragen bewaren voor het Skype-gesprek de volgende dag is uiteraard ook mogelijk. Ook als uw zoon of dochter te kort aan lesmateriaal via de basisschool ontvangt, kunnen wij dit aanvullen met onze digitale methodes. Wij bieden vervangend onderwijs op maat!

Om de planning voor iedereen overzichtelijk te houden, plannen wij elke dag hetzelfde tijdvak voor uw kind in. U heeft alleen een device met toegang tot internet nodig om Skype-contact mogelijk te maken.  

Let op! Een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Klik hier om uw kind aan te melden


Meer informatie over thuisonderwijs?