Onze maatregelen mbt het coronavirus


Een veilige leer- en werkomgeving voor leerlingen, studenten én medewerkers vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom hebben we besloten in verband met het coronavirus tot nader order al onze dienstverlening online voort te zetten.

Ons team werkt hard aan een breed pakket van aanvullende digitale diensten. Houd hiervoor onze website in de gaten, deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, of bel ons voor meer informatie over online onderwijsondersteuning, huiswerkbegeleiding en bijles op telefoonnummer:  023 - 205 23 41.


De basisscholen zijn weer open

Vanaf maandag 11 mei zijn alle basisscholen geopend. De lestijd op school voor leerlingen in gehalveerd. De tweede helft werken leerlingen thuis. Uw kind kunnen wij helpen tijdens of na de online lestijd.


Onderwijsondersteuning, huiswerkbegeleiding en bijles op afstand

Al onze lessen en begeleidingen zijn online beschikbaar. Uw kind kan daardoor via skype vanuit huis huiswerkbegeleiding of bijles volgen. Dit geldt zowel voor kinderen uit het basis- als voortgezet onderwijs.

De inhoud van de begeleiding of bijles is hetzelfde als de reguliere begeleiding in onze vestigingen. Huiswerkbegeleiding bijvoorbeeld vindt plaats in kleine groepjes. De kinderen zien elkaar niet. Onze docent echter ziet diverse kinderen en helpt ze met onder andere studievaardigheden en 'leren leren'. Bij bijlessen vinden de online lessen ook 1 op 1 plaats.

lees meer ...


Herkansing schoolexamens

In verband met de beslissing om de eindexamens te annuleren kan het gebeuren dat uw kind een herkansing van een vak voor het schoolexamen moet maken. Ter voorbereiding hierop kunt u bij ons terecht.


laatste update: 11-05-2020