Broodje Engels

Spelenderwijs Engels leren? Met de lessen Engels leert uw kind spelenderwijs de Engelse taal, om zo uiteindelijk met meer vertrouwen Engels te spreken, te lezen en te schrijven. Er wordt gebruikgemaakt van de Cambridge lesmethode ‘Super Minds’, met aansprekende thema's, liedjes en spelletjes die passen bij de leeftijd van uw kind.

De lessen zijn geschikt voor kinderen uit groep 1 tot en met 8.
De kinderen uit groep 1 t/m 3 gaan spelenderwijs aan het werk. Het doel van de lessen is de kennismaking met de Engelse taal. Deze lesmethode werkt met aansprekende thema's, die passen bij de kinderen uit groep 1 t/m 3. De vier dieren uit de lesmethode maken leuke avonturen mee, waarbij kinderen via liedjes, spelletjes, video’s, kleuren en knippen veel leren over de Engelse taal.
Met de kinderen uit de groepen 4 en 5 maken we de eerste stap om Engels te gaan spreken én lezen. Vier kinderen uit de lesmethode maken avonturen mee, waarbij kinderen via liedjes, spelletjes en video’s veel leren over de Engelse taal.
Het doel van de lessen voor kinderen uit groep 6 t/m 8 is de verwerving van de Engelse taal door te lezen, spreken, schrijven en analyseren. Twee kinderen uit de lesmethode maken leuke avonturen in bijvoorbeeld het museum mee.  Uitbreiding of ontwikkeling van de woordenschat, zelf zinnen maken en grammatica maken onderdeel uit van de lessen.